Over
Beauty Balance

1 April 2017 was het moment dat ik begon met Beauty Balance Apeldoorn. Schoonheidsspecialiste wilde ik altijd al worden, Voor mijn 16e verjaardag kreeg ik dan ook een complete behandeling kado van een vriendinnetje. Ik vond het geweldig en uiteindelijk, 8 jaar later, startte ik mijn eigen salon in Douglas Apeldoorn. Tot de dag van vandaag is dit nog steeds mijn grootste passie.

Wat ik zo mooi vind aan dit beroep is dat je echt een band opbouwt met je cliënten. Je werkt samen naar een mooi resultaat of iemand heeft juist heel erg behoefte aan rust en ontspanning. Deze 2 wensen kunnen dan ook heel goed samengevoegd worden in één behandeling. 

Ook had ik altijd al een passie voor wenkbrauwen. Tijdens mijn opleiding visagie kwam dit echter meer naar voren. Uiteindelijk ben ik in 2018 gestart met mijn opleiding permanente make-up (PMU). Ook hierin ben ik mij de laatste jaren steeds meer gaan verdiepen en ontwikkelen. Al meerdere masterclasses heb ik hiervoor gevolgd en omdat ik dit zo leuk vind om te doen, zal ik mij hierin ook blijven ontwikkelen.

Apeldoorn

Hier vind je

Adres

Hoofdstraat 105,
7311JZ Apeldoorn

Whatsapp: 0641207196

boek hier je afspraak

voor vragen:

Openingstijden

Maandag

Gesloten

Dinsdag

09:30 uur - 16:30 uur

Woensdag

09:30 uur - 16:30 uur

Vrijdag

09:30 uur - 16:30 uur

Donderdag

09:30 uur - 20:00 uur

Zaterdag

Op afspraak

Zondag

Gesloten

Klik hier voor Google Maps

Beauty Balance apeldoorn

Anne-marie van eldik

Vandaag ben ik voor de 1e keer bij Valerie geweest voor een behandeling. Ik heb er van genoten en was onder de indruk van de rust die jij uitstraalde. De vakkundigheid waarmee jij de behandeling uitvoerde en alles klopte gewoon. ik voelde en voel me nog steeds heerlijk en mijn gezicht, nek, decollete voelen zijdezacht aan en zelfs mijn oren en handen. Wat een verwennerij, dankjewel Valerie. Van mij kom je nooit meer af, ik ben vanaf nu vaste klant

van tevreden klanten

Mariëlle kuipers

Heerlijke relax behandeling! Masseren kan niemand beter dan Valerie! Met grootse precisie worden je wenkbrauwen in shape gebracht. Echt een uurtje in haar stoel is een weldaad voor lichaam en geest