content image

Nieuws

Wanneer je op onze website komt, kun je er al bijna niet meer om heen. BDR!

De nieuwste behandelingen op het gebied van huidverbetering. Bdr is de methode die het mogelijk maakt om de huidstructuur en de huidconditie echt te veranderen en huidveroudering onder controle te houden. Het concept is bedoeld voor:

  • Iedere huid
  • Elke huidconditie
  • En ieder huidprobleem

Vele van jullie hebben de behandeling al mogen ondergaan. Ook u kunt nu een afspraak maken voor een kennismakingsbehandeling voor slechts €39,95

Op het moment is Valerie druk bezig met het behalen van haar (medische) pedicure diploma. Om meer routine te krijgen in de pedicure behandelingen bieden wij een pedicure behandeling aan voor maar liefst €18,00! 
De behandeling bestaat uit het knippen van de teennagels, behandelen van eventuele ingegroeide nagels, nagelomgeving reinigen en mechanisch afwerken, verwijderen van eventuele eelt en likdoorns. 

Tip: Maak de behandeling helemaal af met CND Shellac op de tenen voor 5 weken lang, perfect gelakte teen nagels.

De pedicure behandeling kan niet geboekt worden via de book online knop. Bel daarom voor een afspraak naar: 055-5215254 of stuur een WhatsApp of SMS bericht naar: 0641207196. Mailen kan ook altijd naar info@beautybalanceapeldoorn.nl